Wat leuk dat jij op de website kijkt bij jeugdclub de Schakel. Wij zijn een jeugdclub voor jongeren in de leeftijd van de 2e tot en met de 4e van het voortgezet onderwijs. In het winterseizoen komen wij om de vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur bij elkaar in ‘Het Anker’.
Samen overdenken we een gedeelte uit de Bijbel, we bespreken wat deze stukken ons te vertellen hebben over ons leven nu. Wat kunnen wij leren van de gebeurtenissen van toen over Wie God is, wat Hij gedaan heeft  en wat Hij van ons vraagt in ons leven. Maar natuurlijk zijn we niet alleen serieus bezig.
Elke avond doen we ook iets ontspannends/gezelligs/leuks, te denken valt aan spelletjes of een quiz. Ook gaan we een aantal keren iets leuks doen met elkaar als groep. Dit jaar (2016/2017) beginnen we vrijdag avond 30 september en we zullen het erg leuk vinden als jij daar ook bij bent.
Weet je niet zeker of je het wel leuk vindt? Geen probleem, kom gewoon langs om de sfeer te proeven of neem contact op met Nicolien en stel al je vragen.
Natuurlijk mag je ook iemand meenemen, vrienden zijn altijd welkom!
Johan Groenendijk
Marlies van de Meer
Nicolien Smit (contactpersoon)
06-16157462