Wat leuk dat jij op de website kijkt bij jeugdclub de Schakel. Wij zijn een jeugdclub voor jongeren in de leeftijd van de 2e tot en met de 4e van het voortgezet onderwijs. In het winterseizoen komen wij om de vrijdagavond van 19.30 tot 21.00 uur bij elkaar in ‘Het Anker’.

Aan het begin van de avond hebben we altijd een serieus onderdeel. We lezen samen uit de Bijbel, we overdenken wat we gelezen. Wat kan dit gedeelte ons helpen bij ons leven nu? Wat kunnen wij ervan leren? En op welke manier kunnen wij dit toepassen? Maar ook, wat vertelt het gedeelte ons over wie God is, over wie God voor ons wil zijn?

Maar natuurlijk zijn we niet alleen serieus bezig, elke avond doen we ook iets  ontspannens/gezelligs/leuks, te denken valt aan spelletjes of een quiz. Ook gaan we een aantal keer iets leuks doen met elkaar als groep. Dit jaar (2017/2018) beginnen we vrijdag avond 29 september en we zullen het erg leuk vinden als jij daar ook bij bent.
Weet je niet zeker of je het wel leuk vindt? Geen probleem, kom gewoon langs om de sfeer te proeven of neem contact op met Nicolien en stel al je vragen.
Natuurlijk mag je ook iemand meenemen, vrienden zijn altijd welkom!

Dries van Selm

René Schreurs

Nicolien Smit (contactpersoon)

nien_smit@live.nl

06-16157462